Salgskonsulent

Ønsker du en karriere innen salg og service?

Hvis du beskriver deg selv som sosial og serviceinnstilt, vil du være med og levere Norges beste kundeservice?

I vårt salgssenter på Rolvsøy leverer vi kundeservice i verdensklasse til våre oppdragsgivere. Hos oss er det stor takhøyde, morsomme arrangementer og konkurranser, hyggelige kollegaer og et veldig godt arbeidsmiljø. Hos oss har våre ansatte jobbet i snitt ca 7,5 år.

Hva vi tilbyr deg

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere, blant annet innen produktkunnskap og lederskap. Du får betalt og full opplæring før du mottar din første innkommende samtale.

Vi har vunnet Årets kundeservice pris 3 år på rad – vi mener dette er resultatet av et virkelig godt arbeidsmiljø og ekstremt dyktige medarbeidere.

 

I tillegg til lyse lokaler, fantastiske kollegaer og engasjerte ledere tilbyr vi også:

 • God tarifflønn med mulighet for salgsbonus.
 • God opplæring og personlig oppfølging av våre erfarne Teamledere.
 • Vi har 2 aktive fagforeninger i selskapet.
 • Fine premier, morsomme konkurranser og god stemning.
 • Karrieremuligheter.
 • Fin kontorplass med nærhet til kollektivtrafikk.
 • Alt utstyr ble oppgradert i 2022 og alle pulter kan nå heves og senkes.
 • Kantine med varm lunsj hver dag og salatbar.

 

Din rolle som salgskonsulent

I din rolle vil du håndtere innkommende samtaler fra ice kunder. Vanlige spørsmål kan være at våre kunder trenger hjelp med fakturaforklaring, teknisk support eller har spørsmål angående sitt dataforbruk. Det forventes at det vil bli gjort gode behovsanalyser for å kunne tilby våre kunder de beste produktene og løsningene.

Du streber etter å gi våre kunder en førsteklasses kundeopplevelse. Du får mye personlig ansvar, men blir aldri stående uten støtte takket være klare rutiner, en sterk lagånd og et høyt engasjement blant både kolleger og ledere – hos Transcom jobber vi sammen!

 

Stilling: Salgskonsulent

Åpningstider: Mandag-fredag ​​kl 08-20 og lørdager 09-17

Ansettelsesgrad: 80 %

Ansettelsesform: Fast ansettelse, prøvetid 6 måneder eller sommerjobb.

Startdato: Mai/Juni

 

Kvalifikasjoner:

Videre ser vi gjerne at du er tydelig i din kommunikasjon og har lett for å tilpasse deg kundens ulike behov. Du er en person som har god tålmodighet og i tillegg besitter det lille ekstra når det kommer til service. Våre kunder skal alltid føle at de har fått virkelig god kundeservice etter å ha vært i kontakt med oss. I tillegg til dette ser vi at du har følgende ferdigheter:

 • Flytende i engelsk i tale og skrift. Flytende i engelsk, muntlig og skriftlig
 • Flytende i norsk i tale og skrift. Flytende i norsk, muntlig og skriftlig
 • Du må være over 18 år og vitnemål fra videregående skole er et krav.

 

Rekrutteringsprosessen

Etter at du har fylt ut søknaden din via nettsiden vår, vil du motta en e-post med 4 tester som er første steg i vår utvelgelsesprosess. Ved godkjente prøver er neste steg et eventuelt telefonintervju.

 

Om Transcom 

Transcom er en global spesialist innen kundeservice og kundetilfredshet gjennom vårt omfattende nettverk av 69 kontaktsentre i 26 land på 33 språk. Vi er drevet av innovasjon og har en lidenskap for å hjelpe mennesker med å løse problemer. I tillegg er vi en av Fredrikstads største arbeidsgivere med våre 280 ansatte medarbeidere.

Ledige stillinger