God jul Corinne 3

Julebrev og bokanbefaling fra redaktøren

Gjør mer av det du tror på

Julaften nærmer seg med stormskritt, og som alltid går de siste dagene mot jul litt for fort. Det er mange oppgaver som skal gjøres ferdig på jobben. På privaten skal det kanskje vaskes og ryddes, handles gaver, mat og drikke. Følelsen av å ikke rekke over alt er kjent for mange av oss. Men ikke for alle.

Cecilie Thunem-Saanum er forfatter av boken Tid til alt. Der forteller hun om hvordan du kan snu negativt stress til positiv travelhet. Boken skal, ifølge forfatteren, gi deg nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset.

De fleste av oss gaper over for mye. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff, dugnad i idrettslaget. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på én gang, med alle våre ulike roller.

Cecilie Thunem-Saanum, foredragsholder, forfatter og mentor

Ta styring over tiden din

Jeg ville sjekke ut om dette virkelig er mulig, og gikk i gang med å lese. Etter kort tid var jeg overbevist! Jeg rakk selvsagt ikke å lese hele boken nå rett før jul. Men – denne skal leses, fra perm til perm, og nyttårsforsettet mitt skal være nettopp å ta styring over min egen tid!

Cecilie Thunem-Saanum

Vi får ikke mer tid, men vi kan få bedre tid.

Cecilie Thunem-Saanum, foredragsholder, forfatter og mentor

God jul fra oss i Kundeservicenytt

Tusen takk for følget så langt. Vi håper du blir med oss videre, og vil følge Fagløypa, vår storsatsning for året som kommer.

Med de beste ønsker for julen. Måtte du også få tid til alt!

P.S. Her kan du lese mer om boken Tid til alt, og sjekke ut fagbloggen til Cecilie TS.