Fagløypa 2

Fagløypa:

12 måneders kompetanseløp for alle som jobber med kundeservice

Læring og inspirasjon gjennom mer enn 20 konkrete aktiviteter gjennom året. De fleste digitale, men også noen fysiske. Fagløypa er den mest ambisiøse satsningen som er gjort for å skape livslang læring innenfor kundeservicefunksjonen.

På Call Center-dagen 2022, som samlet nesten 250 deltakere, presenterte vi flere nye funksjoner på Kundeservicenytt. Juvelen i 2.0-versjonen er Fagløypa.

Kort fortalt betyr det at du som +abonnent – hver eneste måned – får presentert 1-2 konkrete lærings- og inspirasjonsaktiviteter. For eksempel et online foredrag, et kurs, et webinar, en podcast, et frokostseminar m.m. En slik variasjon og kontinuitet i læringen er noe helt nytt i markedet.

I de to årene Kundeservicenytt har eksistert, har fagartikler dominert innholdet. Disse populære sakene skal vi selvsagt fortsette med, men i tillegg skal vi nå, sammen med vårt sterke nettverk, tilby nye læringsprodukter. For våre abonnenter betyr det to ting: De får et kompetanseløp gjennom hele året, og etter hvert som vi publiserer innholdet vil det meste også bli tilgjengelig i et unikt bibliotek – til inspirasjon og læring.

Corinne Fjellås, redaktør i Kundeservicenytt

Se foreløpige aktiviteter i Fagløypa frem til neste sommer her.

Fagløypa er forbeholdt abonnenter (koster 1990 kr for 12 måneder). Meld deg på her.

En halvtimes effektiv tidsbruk

Vi vet at det er travle dager for de aller fleste, og at det kan være vanskelig å sette av tid til kursing og oppdatering. Men, vi har tro på at en halvtimes læring med jevne mellomrom vil være mulig å få til, og det får du gjennom Fagløypa.

Velkommen til Fagløypa!

Gjennom hele året vil du få tilgang til spennende temaer for egen utvikling og læring. Her er planen for den kommende perioden, november 2022 – juni 2023

Er du ikke abonnent? Registrer deg her og få tilgang til disse aktivitetene du også!