Bilder_Alle talere_nesten alle

Call Center-dagen 2022. Late bird og overraskelser!

Torsdag 10. november er det duket for årets konferanse for Callcenter- og kundeservicebransjen. 23 foredragsholdere gleder seg til å dele sin kunnskap!

Her er link til programmet

Kort oppsummert starter vi kl 09.00, så er det tre foredrag i plenum, og deretter debatt frem til lunsj.

Key Note Speakers

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor, og har mottatt ODA-prisen som den mest innflytelsesrike kvinnen i IT i Norge. Har du ikke møtt Silvija tidligere bør du definitivt gi deg selv sjansen nå!

Fredrik Löfgren er robotutvikler, VR- og AI-ekspert og har vunnet medaljer og premier under VM og OL i robotikk. Fredrik er nåtidens oppfinner, nåtidens Petter Smart, og mener det er kun fantasien som setter grenser for hva en robot kan gjøre for oss i fremtiden.

Bjørn Mannsverk er mentaltreneren som har fått Bodø Glimt opp i toppsjiktet i fotballverden. Vil du høre mer om ansvarliggjøring av eget liv, mindfullness og det å prestere på en sunn måte? Da anbefaler vi Bjørns foredrag på Call Center-dagen!

Debatt: Muligheter og trusler for bransjen

  • Kundeservice- og callcenterbransjen som samfunnsbygger
  • Å få de unge ut i arbeidslivet
  • Distriktspolitikk, sysselsetting, mangfold, inkludering og «den siste industriarbeidsplassen»

Velg hvilke foredrag du vil høre

For å sikre faglig utbytte for alle, har konferansen tre parallelle sesjoner. Etter lunsj deles det inn i sesjoner (kun Kundeinnsikt & service starter før lunsj, kl 11.30):

  1. Mennesker & teknologi
  2. Mennesker, strategi & ledelse
  3. Kundeinnsikt & service

Late bird-rabatt!

Her er din kode som kan spare deg for mye penger!

Er du leder, bruk koden gjest/sponsorled20%

Er du medarbeider, bruk koden gjest/sponsormed20%

Her melder du deg på. 

Hva koster det?

Priser etter rabatten:

– Ledere og mellomledere: 7196 kr eks. mva*.

– Kundeservicemedarbeidere: 5596 kr eks. mva*.

Ordinær deltakerpris ledere og mellomledere: 8995 kr eks. mva*, og for medarbeidere 6995 eks. mva*.

Mye for pengene!

*Prisen inkluderer all servering, inkl. cocktailmottakelse og bankett/festmiddag (samlet verdi rundt 2500 kroner), og i tillegg får du seks måneders gratis abonnement på www.kundeservicenytt.no Her kan vi røpte at det fremover kommer til å skje mye spennende. Som abonnent vil du få tilgang til kurs og foredrag, frokostseminarer, webinarer, podcaster og mye mer! Her er det bare å glede seg.

Festaften med mange overraskelser!

Etter konferansen dekkes det til festmiddag. Her får du ikke bare en deilig, treretters festmiddag, men også underholdning på høyt nivå! Vi røper ikke her hva som kommer til å skje, men du vil garantert få en uforglemmelig aften.