Faksimile Nettavisen
FOTO: Faksimile Nettavisen

Bodø/Glimts mentale trener kommer. Kommer du?

Hvorfor lykkes Bodø/Glimt, igjen og igjen?

Tirsdagens seier over Dinamo Zagreb, som har vunnet den kroatiske ligaen 16 ganger de siste 17 årene, betyr at Bodø/Glimt er svært nær en plass i Champions League.

MELD DEG PÅ ÅRETS STØRSTE KUNDESERVICEKONFERANSE HER

Utover en betydelig pengepremie (mer enn 150 mill. bare for å kvalifisere seg), kan det resultere i kamper mot giganter som Real Madrid, Bayern München eller Manchester City. Taper de returoppgjøret er de uansett sikret plass i Europa League, hvor blant annet Manchester United kan komme til Aspmyra. Her vil nye millioner rulle inn på kontoen (100 mill. er allerede i boks, bare for deltakelsen).

Hvordan er dette mulig for et lag fra en småby, som hvert eneste år mister sine beste spillere til utlandet?

For eksempel: I 2020-sesongen slo laget alle rekorder, men hele angrepsrekken som sto bak nesten alle målene forsvant til utlandet etter sesongen.

En av fotballhistoriens største sjokkresultater? Det mener ikke mentaltrener Bjørn Mannsverk!

Samme historie gjentok seg i 2021. Da ble det, mot alle fotballeksperters spådommer, nytt seriegull og av spillergruppen som slo Roma 6-1 i fjor høst, var bare et fåtall på banen i den sterke seieren over Dinamo Zagreb.

Overført til næringslivet kan man spørre: Hvordan ville det gått med en bedrift som hvert år mister mer enn halvparten av sine beste ansatte? I hvor stor grad ville de kunne levere like gode resultater neste år?

Historien om Bodø/Glimt dreier seg blant annet om mental styrke og en unik prestasjonskultur. Vi som jobber med Call Center-dagen 2022 er derfor glade for å kunne presentere lagets mentale trener, Bjørn Mannsverk. Bjørn er tidligere flyger av F-16, og i samarbeidet med klubben henter han blant annet mye inspirasjon fra jagerflykulturen. Dette innlegget bør du ikke gå glipp av!

Velkommen til Radisson Blu Skandinavia Hotel 10. november!