Call Center-dagene med full sal

Torsdag 10. november 2022

Call Center-dagen er tilbake!

Vi har gleden av å informere om at Call Center-dagen er tilbake! Sammen med Virke, Godkjent Callcenter, SeeYou, Maskineriet, Puzzel og ProffCom inviterer vi i Icon Business Media, Kundeservicenytt og Confex til Call Center-dagen torsdag 10. november 2022.

Ikke gå glipp av earlybirdpris på Call Center-dagen frem til 1. juni

Her kan du se hele programmet.

Viktige nyheter!

Det er en stor glede å kunne arrangere denne årlige møteplassen igjen, etter at Call Center-dagene 2020 og 2021 ble avlyst pga. pandemien. Merk at denne gangen smeller vi til med en dagskonferanse! Men – i tillegg blir det aktuelle webinarer underveis, så i løpet av 2022 vil du få mye aktuelt stoff og gode foredrag servert.

Call Center-dagen 2022 – rene kinderegget!

En annen gladnyhet vi kan formidle er at denne dagen er både for leder og medarbeider. I tillegg til strategi og teknologi vil det være et helt eget spor for kundeservicemedarbeidere og agenter, hvor kundeservice er hovedessensen. I tillegg vil store deler av konferansen bli streamet, slik at de som ikke har mulighet til å delta fysisk, kan få opplevelsen rett til sin PC.

Og ikke nok med det…

Call Center-dagene glade deltakere

Her blir det fest!

I tillegg til en tettpakket faglig dag, går vi inn i kvelden med en skikkelig feiring av bransjen. Det blir en festmiddag med underholdning, prisutdelinger og ikke minst får du sjansen til å treffe dine bransjekollegaer og kanskje skape nye bekjentskaper.

Servering og mingling på Call Center-dagene

Sett av dagen og kvelden allerede nå!

Sørg for at kalenderen din ikke fylles opp av noe annet 10. november 2022. Vi lover fullt hus og stormende jubel i Oslo sentrum.

Påmelding gjør du her.

Redaktør Corinne Hilde Fjellås i KundeservicenyttCall Center-dagene er landets største og lengstlevende møteplass for kundeservicebransjen. I mer enn 20 år har vi samlet flere tusen ledere og ansatte med ulike roller. Det betyr at få fagsamlinger har bidratt mer til å bygge kompetanse og profesjonalisere denne voksende og spennende bransjen.

Corinne Fjellås, redaktør i Kundeservicenytt og ansvarlig for Call Center-dagene 2022