Kundeserviceprisen Best i test 2022

Vinnerne av Kundeserviceprisen 2022

Torsdag 28. april gikk kåringen av Kundeserviceprisen av stabelen, og det var Helthjem som ble Årets kundesenter – Best i test, med totalresultatet 94,7!

Kundebehandlerne på kundesenteret har gjennom 4 måneder levert de beste kundeopplevelsene i møtet med nye, potensielle kunder. Vi gratulerer også Kulant som leverer kundeservice for Helthjem!

Arrangementet ble gjennomført på kulturscenen Røverstaden, og det var over 130 forventningsfulle deltakere som ventet spent på hvem som skulle vinne i de ulike klassene. Jan Sverre Reboli Paulsen fra SeeYou holdt stødig i alle trådene i hele gjennomføringen.

Jan Sverre Reboli Paulsen, SeeYou

Foredrag og læring

I den første delen av gjennomføringen ble vi servert foredrag fra SeeYou, Arbeidstilsynet, Godlevert, Flyr, Kolumbus og Omnicus. Vi lærte at det var Verdens arbeidsmiljødag, at hundenavnet Pifa står for Positiv Innstilling Forandrer Alt og ikke minst at omsorgsledelse leder til fantastiske resultater innen kundeservice. En meget godt sammensatt program for oss som var i salen for å lære.

Kjetil Nordbø, Customer Service Manager, Kolumbus

Prisutdeling, jubel og fest

Deretter kom festen og selve prisutdelingen. I alt 28 priser skulle deles ut, og det var full jubel for mange, og tårer og skuffelse for noen. I noen av klassene var det mange deltakere, og det var close race for mange i teten.

Her kan du lese alt om resultatene i Kundeserviceprisen 2022.

Kraftbransjen i hardt vær

Som vi tidligere har skrevet om har det mildt sagt vært en krevende tid for kraftbransjen. Da blir det ekstra stas å vinne Kundeserviceprisen Best i test.

Våre medarbeidere på kundesenteret har vært helt enestående, og det er takket være dem vi kan ta imot denne prisen.

Linda Engan, kundesjef i Polar Kraft

Vi gratulerer alle vinnerne!