Bilde collage_Påmeldingsside

Ledere og medarbeidere: Sett av datoen 10. november!

Call Center-dagene 2022 – nå med nye bransjepriser!

Nå åpner vi for påmelding med early bird-priser. Her blir det fullt, så vær tidlig ute med å sikre deg plass. Konferansen er et samarbeid mellom Kundeservicenytt, Icon Business Media, Confex, Virke, Godkjent Call Center-ordningen, SeeYou, Maskineriet, ProffCom og Puzzel.

MELD DEG PÅ HER (Konferansenettsiden er straks oppe, men inntil videre kan man altså melde seg på her)

Deltakerpriser early bird:

  • Ledere: 7995 kr.
  • Medarbeidere: 5995 kr.

Som vi meddelte tidligere, er endelig landets største og lengstlevende møteplass for kundeservicebransjen tilbake. Den 21. konferansen i rekken blir det en hybrid konferanse, med digitale aktiviteter på Kundeservicenytt gjennom hele perioden frem til november. Da avsluttes konferansen med et dagsarrangement som inneholder parallelle sesjoner (både for ledere/mellomledere og medarbeidere), cocktailmottakelse og festmiddag.

Vi etablerer nye bransjepriser

SeeYous årlige Kundeserviceprisen, som i alle år har vært et populært innslag på Call Center-dagene, ble utdelt 28. april 2022, og her kan du lese alt om vinnerne. I tillegg til disse viktige prisene er ambisjonen nå å etablere noen nye bransjepriser. Mer informasjon om dette vil vi komme tilbake til.

Det er herlig å være tilbake etter to års koronapause. Jeg vil spesielt trekke frem våre flotte samarbeidspartnere, med Virke i spissen, som gjør dette mulig. Sammen med dem har vi de beste forutsetninger for at årets arrangement blir en suksess.

Corinne Fjellås, redaktør i Kundeservicenytt

Aktuelt både for teamlederne og medarbeiderne

En stor endring er at årets arrangement omfavner to suksessrike konferanser:

  • Call Center-dagene, som hver vår samlet ledere og mellomledere, og
  • Kundeservicedagen som hadde kundeservicemedarbeiderne som målgruppe.

Det betyr at at det blir tre parallelle sesjoner etter lunsj, hvor lederne og mellomlederne kan velge mellom sesjonene “Innovasjon & teknologi” og “Strategi & ledelse”, mens kundeservicemedarbeiderne deltar i sesjonen “Kundeinnsikt & service“. I tillegg legges det opp til at konferansen strømmes “live”.

Ved å slå sammen disse to konferansene, er Call Center-dagene 2022 en perfekt anledning for teamlederne til å ta med sine ansatte til felles læring og hygge.

Corinne

Konferanseprogrammet (og konferansenettsiden) er under utvikling, og på grunn av stor interesse blir det muligheter for «early bird»-påmelding her

Basert på tidligere erfaringer med disse to arrangement, er vi overbevisst om at det blir fullt hus. Vi oppfordrer derfor interesserte å booke plass tidlig. Da får de både early bird-prisen, samt at de er sikret plass på sesjonen de helst vil delta på.

Velkommen til Radisson Blu Skandinavia Hotel, Holbergs plass, 10. november!