Leserundersøkelse_Bilde
FOTO: Sven Øvergaard

Leserundersøkelse:

Bidra til å videreutvikle Kundeservicenytt – og vinn premie!

Hver uke når våre nyhetsbrev 9000 yrkesaktive i ulike roller, og siden starten har vi hatt mer enn 150 000 unike sidevisninger. Nå er tiden kommet for å styrke Kundeservicenytts posisjon som landets viktigste fagplass for alle som kler ulike roller i denne store bransjen. For å greie det er vi avhengig av din hjelp!

Ta undersøkelsen her (tar kun par minutter å svare)

For å kunne utvikle Kundeservicenytt videre, vil vi om et par uker legge en del av sakene våre bak betalingsmur. Alle som registrerer eposten i denne konkurransen er med på å konkurrere om ett av fem abonnement. Verdien på dette ene abonnementet som strekker seg over 12 måneder er 1990 kroner.

Redaktør Corinne Fjellås.