Vert Silvija Seres og Tor Wallin Andreassen,
Professor og forfatter
ved NHH.
Vert Silvija Seres og Tor Wallin Andreassen, Professor og forfatter ved NHH. FOTO: Lørn University

Livslang læring i praksis

Ukens podcast: Service og innovasjon

Det er en stor glede å lansere vårt samarbeid med Lørn University. Det innebærer at du ukentlig får tilgang til spennende podcaster, hvor Silvija Seres samtaler med våre fremste næringslivsledere, politikere, akademikere, gründere m. fl.

Nå kan du samtidig som du sitter på toget, vasker hjemme eller er ute på løpetur bli inspirert av samtaler rundt service og innovasjon, ledelse og kultur, teknologi, mangfold i næringslivet – for å nevne noen områder vi er innom. Dette er livslang læring i praksis!

Silvija Seres, gründer av Lørn University

Episode uke 39:

Møt Tor Wallin Andreassen, professor ved NHH og forfatter av boken Service og innovasjon. Han fremhever at tjenesteinnovasjon er annerledes enn produktinnovasjon, og at teknologi driver innovasjonene. Samtalen kommer også inn på lederskap, verdiskaping og teknologiske muligheter.

Tilstrekkelig kvalitet er en inngangsbillett til markedet, men for å bli værende må man innovere.

Tor Wallin Andreassen, NHH

Hør ukens episode (36 min)

Dette er det beste programmet for livslang læring vi noensinne har gjennomført. Det har engasjert hele organisasjonen. Sterke bonuseffekter har vært flere salgs leads og referansehistorier

Asle Sjørbotten, adm. dir. i Vitari

Om Lørn universitet

Lørn University er en digital læringsplattform ledet av Silvija Seres. Lørn universitet tilbyr lydbasert mikro-læring, som revolusjonerer utdanningsformatet ved å implementere lyd som teoretiske kilder som utgjør kunnskapsrike mikrograder som kan tilegnes hvor som helst og når som helst. Silvija Seres er grunnleggeren av Norges mest populære plattform for teknologipodcaster – Lørn.Tech, som fungerer som en læreplan for over 900 episoder i 35 teknologiske emner.

Mer om Lørn University

Følg Lørn på Facebook