Bilde Kim

Videoforedrag med Kim Nygaard:

En kundereise på 1. klasse!

I dag er det mye snakk om «kundereisen» i forbindelse med kundeservice. Men hva betyr det egentlig? Se videoen her

Vi spurte Kim Nygaard, som jobber med merkevarebygging i kommunikasjonsbyrået Metro Branding.

– Merkevarebygging handler om å skape en kundeopplevelse, som igjen skaper merkevaren. I dag er digital synlighet et av de viktigste stegene på veien til å kunne gi kunden nettopp det. Vi må løfte blikket fra service, til å sørge for at det blir en opplevelse for kunden.

Hvor starter kundereisen?

I videoforedraget du kan se her, vil Kim snakke om kundereisen på 1. klasse. En god kundeopplevelse kan nok gi en fin reise, men hvor starter egentlig denne reisen? Ifølge Kim Nygaard starter den i det øyeblikket kunden har et «micro moment», som Google kaller det. Når kunden lurer på noe, eller har et problem. Da gjøres det et søk, og vipps er kundereisen i gang! Da er det viktig at du har nok digital synlighet til å være der for kunden din.

Kundeservice vs. kundeopplevelse

Kundeservice kan beskrives som reaktivt, løser et problem, er der og da. God service før, under og etter et kjøp. Mens kundeopplevelsen er proaktivt, løser et problem, er følelsesorientert og definerer kundens totaloppfatning av virksomheten. Sammen gir dette kunder som kommer tilbake, og en vinn-vinn-situasjon for kunden og for bedriften.

Invester 30 minutter i dag, og få mange nyttige tips om merkevarebygging, kundeservice, kundeopplevelse og digital synlighet!